Marcè Prats, Mònica

Número de col·legiat: 1.098

Diplomada en fisioteràpia per la 7a promoció de l'Escola Universitària Gimbernat. Des del 1999 sòcia fundadora de Fisioargentona, centre de fisioteràpia.
Un cop finalitzada el postgrau d'especialització en fisioteràpia esportiva va realitzar el cicle olímpic d'Atenes a Pekin amb la Selecció femenina espanyola d'hoquei herba, participant en els JJ. OO. de Pequín 2008.
Des de 2009 fisioterapeuta de la selecció espanyola femenina de tennis, competint a nivell absolut de Fed.cups a nivell internacional i Campionats d'Espanya i Màsters a nivell nacional. Fisioterapeuta personal de jugadora absoluta de tennis en els Grans Slams de l'Open EE. UU. i Roland Garros al 2010. Sempre dedicant-se a tractaments privats i personalitzats.
El 2014 és ponent sobre l'atenció de fisioteràpia a nivell privat. Ha realitzat formació especialitzada i continuada en tractaments amb diatèrmia, tècnica que aplica des del 2009 tant en esportistes d'elit com nivell privat

atenem pacients a partir de 6/7 anys.

especialitats: Fisioteràpia personalitzada

especialitats: Fisioteràpia esportiva

mútues: PRIVAT / DO

Itàlia, 1 - 08320 El Masnou

Segueix-nos en les nostres xarxes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies