Avís legal

Dades d'identificació
TREDIC, SL amb CIF B-08910127 i domicili social al carrer Itàlia, 1 del Masnou (08320). Amb inscripció al Registre de Centres Sanitaris autoritzats a Catalunya del Departament de Salut E08036039 i E08041007; Correu electrònic: recepcio@gruptredic.com

Vigència de la informació
L'accés a la pàgina web de TREDIC, i així mateix la informació relativa a qualsevol dels productes i / o serveis que aquesta conté, implica l'acceptació de les condicions previstes en el present avís legal. De la mateixa manera, la informació continguda en aquestes pàgines és la vigent en l'actualitat després de l'última actualització realitzada.

TREDIC es reserva el dret de canviar, en qualsevol moment i sense necessitat de cap preavís, les condicions d'ús. Per això, l'Usuari haurà de comprovar si s'han produït canvis sempre que accedeixi a la pàgina web. Cada vegada que utilitzi el web regiran les condicions d'ús d'acord amb les modificacions introduïdes en cada moment.

Tots els camps dels formularis de recollida de dades que es posen a disposició de l'usuari en aquesta web són obligatoris. La no comunicació d'aquestes dades podria derivar en la impossibilitat d'atendre la seva petició.

No obstant, la informació relativa a productes i / o serveis oferts en aquesta pàgina web és exclusivament orientativa i de cap manera vinculant.

Propietat intel·lectual
Tots els continguts, sense exclusió i de manera no limitadora, que formen part de la pàgina web, és a dir, informació, articles, dades, textos, logotips, icones, imatges, disseny i imatge de la pàgina web (aparença externa o look and feel), fitxers de vídeo, fitxers d'àudio, bases de dades i aplicacions informàtiques, són propietat de TREDIC o està explotat sota llicència de tercers titulars dels drets de propietat intel·lectual i / o industrial dels esmentats continguts. Aquests estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual internacionals i nacionals.

L'Usuari podrà crear una còpia privada dels continguts únicament i exclusivament per la seva utilització personal. Tot ús o explotació diferents necessitarà una autorització prèvia i per escrit de l'titular dels drets d'explotació. En concret, es prohibeix a l'Usuari reproduir, distribuir, comunicar públicament (inclòs el dret de posada a disposició), fixar, transformar, col·leccionar i, de qualsevol altra manera, explotar els continguts apareguts a la pàgina web sense l'autorització prèvia i per escrit de l'titular dels drets d'explotació.

En cap cas l'accés a aquesta pàgina web implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió, total ni parcial, dels drets atorgats per la legislació espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual.

Propietat industrial
Les marques i logotips presents en aquesta Pàgina Web es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat industrial.

Igualment, els logos que identifiquen TREDIC són propietat de la mateixa.

Treic.com un domini registrat per TREDIC. Aquest nom de domini no pot ser utilitzat, excepte autorització expressa prèvia, en connexió amb altres serveis que no siguin els de titular, de manera que puguin causar confusió entre els nostres clients o descrèdit a l'empresa.

Queda prohibida la reproducció (excepte la descàrrega temporal de la Pàgina a el disc dur de l'ordinador de l'Usuari o als servidors proxy), la còpia, l'ús, la distribució, la reutilització, explotació, realització de segones còpies, enviament per correu, la transmissió i la modificació de l'qualsevol signe distintiu anteriorment esmentat i que es trobin en aquest lloc web, excepte autorització expressa de l'titular d'aquests.

Política de confidencialitat i protecció de dades
TREDIC es pren seriosament la privadesa de les dades dels usuaris i, per això, aplica una política de privacitat basada en els principis de protecció de dades de la Unió Europea.

Per a més informació, consulteu la nostra Política de Privacitat.

El tractament de les dades facilitades es regirà pel que estableix la "Política de Privadesa" que s'indica en l'apartat anterior. Qualsevol documentació o informació que excedeixi de la necessària per a la valoració de l'perfil professional serà eliminada.

Responsabilitats
La informació continguda en aquesta pàgina web és la vigent en la data de la seva última actualització i no representa cap obligació contractual per TREDIC, sinó que s'exposa amb finalitat informativa i no constitueix una oferta de compra o venda de cap tipus de producte o servei.

TREDIC refusa qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l'accés, de manera temporal o definitiva sense necessitat d'avís previ. Tampoc es fa responsable sobre qualsevol informació no elaborada directament per l'organització i refusa, de manera especial, qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines web a les que es té accés mitjançant enllaços (links).

Així mateix, TREDIC, no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir per l'ús d'ordinadors infectats amb virus informàtics, ni de les conseqüències derivades de el mal funcionament de el navegador (browser) o per l'ús de versions no actualitzades .

TREDIC, tampoc pot garantir la continuïtat de l'funcionament de la pàgina web, així com que es trobi en tot moment operativa i disponible.

En cap circumstància, TREDIC es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes, inclosos danys a sistemes informàtics i introducció de virus existents a la xarxa, derivats de la navegació per Internet, necessària per la visita i utilització de la Pàgina.

Legislació i jurisdicció aplicable
El present Avís Legal resta subjecte a l'ordenament jurídic espanyol.

Per a la resolució de qualsevol conflicte o controvèrsia que pogués derivar-se de l'accés o ús de la pàgina web, així com qualsevol qüestió que pogués suscitar sobre la interpretació, aplicació i compliment, l'Usuari i acorden sotmetre expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre.

Itàlia, 1 - 08320 El Masnou

Segueix-nos en les nostres xarxes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies