El passat 4 de Març es va celebrar: DIA MUNDIAL CONTRA L'OBESITAT.

 

És una data que el que busca és conscienciar les persones del mal que arriba a fer a l'organisme menjar desequilibradament, amb dietes molt altes en sucres i greixos i amb menjars FATS FOODS.

 

Segons les dades de la pròpia Organització Mundial de la Salut (OMS),
«l'obesitat ha assolit unes proporcions EPIDÈMIQUES a nivell mundial»

S'estima que des del 1975 aquesta malaltia s'ha triplicat, aconseguint que el 2016, 1.900 milions d'adults la patissin així com 340 milions de nens i adolescents
Però que considerem obesitat?
S'entén per obesitat una acumulació anormal de greix que pot comportar altres malalties nocives per a l'organisme.

És més, l'obesitat és el primer pas per a altres patologies com hipertensió arterial, diabetis tipus II, elevats índexs de colesterol i triglicèrids, problemes osteoarticulars, apnea del son i problemes cardiovasculars.

L'única manera de prevenir l'obesitat és portar una dieta alimentària sana, equilibrada i amb aliments reals

A més d'una bona alimentació, cal que les persones tinguen una rutina d'exercici que permeta evitar l'acumulació de greix producte de sedentarisme.

 

Moltes persones al món mengen relativament sa, però encara es veuen atacades per una acumulació de greix, sobretot a la part baixa d'abdomen.

 

Això es deu principalment a llargues jornades de treball asseguts en un escriptori davant de lordinador. La manca d'exercici també pot portar una mica de sobrepès.

Aprofitem aquestes paraules per convidar-lo a reflexionar sobre allò que menja, on i quan ho menja, i si creu que necessita un suport per arribar a gaudir d'una bona salut no dubti en dirigir-se al Centre Mèdic Tredic El Masnou o Tredic Verneda on una nutricionista li pot ajudar amb petits canvis a gaudir duna salut plena. No penseu en dietes estrictes ni plenes de suplementació, sinó penseu en un acompanyament professional adaptat a les característiques físiques i horaris de treball de cadascú amb pautes personalitzades.

“Sumant petits esforços, al final del dia aconseguiràs grans canvis, havent fet únicament petites accions” M. Martínez (Dietista-Nutricionista)

 

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies