Col•laboradors

Com a soci en diagnòstic per la imatge, les instal·lacions de DIMAT ofereixen una varietat de modalitats, que inclouen Ressonància Magnètica, CBCT-3D (Tomografia Computaritzada de Fes Cònic), Ecografia, Ortopantomografia i telerradiografies, totes equipades amb tecnologia de punta. A través de la plataforma en línia proporcionada, els professionals tenen accés fàcil i segur als estudis radiològics i els seus informes i garanteixen la confidencialitat total dels pacients.

Mantenen col·laboracions estratègiques amb les principals companyies asseguradores del mercat, cosa que ens permet oferir els nostres serveis a un ampli espectre de pacients amb facilitat i eficiència.

CENTRE DE DIAGNÒSTIC PER LA IMATGE AL MASNOU

LABORATORI ESPECIALITZAT

Cerba és el laboratori de confiança amb més de 75 anys d'experiència, consolidant-se com el laboratori de referència al sector.

Els pilars fonamentals en què confia Cerba són aquells que garanteixen la qualitat i la fiabilitat en tots els processos, des de l'extracció de la mostra fins a la validació del resultat. Ens recolzem en els darrers avenços tècnics i en l'excel·lència professional del seu equip per assumir aquests aspectes vitals a les proves de laboratori.

CERTIFICACIONS i ACREDITACIONS DE CERBA

Disposen d´un gran nombre de Certificacions, Acreditacions i Autoritzacions que garanteixen un servei òptim.

Sotmeten les seves instal·lacions i equipament a nombrosos procediments per obtenir les certificacions de màxima qualitat, segons les normatives nacionals i internacionals més exigents. D'aquesta manera s'asseguren de mantenir la màxima eficàcia i eficiència any rere any, i oferir la resposta més adequada a les necessitats dels clients, a més de resultar un estímul excel·lent per millorar. Cerba Internacional és un laboratori certificat d'acord amb les normes ISO 9001, ISO 14001 i acreditat d'acord amb la norma ISO 15189 al seu laboratori central amb l'abast publicat a la pàgina oficial ENAC.

Itàlia, 1 - 08320 El Masnou

Segueix-nos en les nostres xarxes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies