González, Jesús

Especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora. La seva trajectòria, coneixement i habilitats el converteixen en un referent al camp de la reconstrucció mamària avançada, referent en tècniques de microcirurgia com la tècnica DIEP en pacients amb càncer. Va obtenir la llicenciatura en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Castella-la Manxa i es va doctorar amb qualificació cum laude per la Universitat de Barcelona. A més, compta amb un màster en Competències mèdiques avançades «Oncologia interdisciplinària»

Al llarg de la seva carrera, ha combinat la tasca assistencial amb una activitat divulgativa, participant en ponències i congressos sobre l'especialitat, i en lectures a nivell internacional. També ha estat professor a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. En destaquem els serveis especialitzats: Mamoplàstia de qualsevol tipus (Reducció de pit, elevació, retirada d'implants, augment de pit amb greix propi, reconstrucció mamària per seqüeles càncer) Tot tipus de Liposucció d'alta definició, i Lifting facial.

Itàlia, 1 - 08320 El Masnou

Segueix-nos en les nostres xarxes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies