Col•laboradors

LABORATORI ESPECIALITZAT

La nostra cartera de serveis i la nostra oferta de proves es troba en permanent procés de revisió i actualització segons l'evolució i avanços de l'mercat amb l'objectiu de avançar-nos a les necessitats dels nostres clients i garantir la màxima capacitat de resposta davant de qualsevol nova necessitat. En CeRBa disposem de diferents seccions de laboratori, totes elles dirigides i coordinades per facultatius especialistes de primer nivell que asseguren la màxima fiabilitat en cada pas de l'procés d'analítica, així com el servei de resposta més qualificat per als nostres clients. El nostre laboratori està organitzat en 10 seccions, que es troben sota la supervisió i coordinació del Director de Laboratori. Al seu torn, cada secció és supervisada i dirigida per un facultatiu especialista que té al seu càrrec personal llicenciat i diversos tècnics de laboratori. Ja dins de laboratori diferenciem un primer grup de set especialitats (Bioquímica, Hematologia, Biologia Molecular, Immunologia, Microbiologia, Anatomia Patològica i Genètica), un segon grup corresponent a les grans classificacions segons la metodologia (Absorció Atòmica, Cromatografia i Radioimmunoanàlisi) i un altre grup corresponent a Analítica Industrial. Tot i que cada especialitat té les seves particularitats, totes respecten un mateix protocol i una Bones Pràctiques de Laboratori (BPL) comú que assegura la màxima qualitat. Incorporem l'última tecnologia amb gran agilitat, ja que considerem que incorporar els millors avenços és fonamental per oferir un servei òptim.

CERTIFICACIONS i ACREDITACIONS

Disposem d'un gran nombre de Certificacions, acreditacions i Autoritzacions que garanteixen un servei òptim.

Sotmetem a les nostres instal·lacions i equipament a nombrosos procediments per tal d'obtenir les certificacions de màxima qualitat segons les normatives nacionals i internacionals més exigents. D'aquesta manera ens assegurem de mantenir la màxima eficàcia i eficiència any rere any, i oferir la resposta més adequada a les necessitats dels nostres clients, a més de resultar un excel·lent estímul per millorar. CeRBa Internacional, SAE és un laboratori certificat conforme a les normes ISO 9001, ISO 14001 i acreditat d'acord amb la norma ISO 15189 en el seu laboratori central amb l'abast publicat a la pàgina oficial ENAC.

Selva de Mar, 177-08020 Barcelona

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies