REALITZA ARA TU TEST PER AL COVID -19 A TREDIC MASNOU.

(PCR, TEST DE ANTÍGENS RÀPID O TEST serològic de ANTICOSSOS COVID -19)

Ara pots fer la teva prova PCR en TREDIC.

Ara en TREDIC Masnou pots fer els 3 tests indicats per a la detecció de l'COVID-19

PCR. Es tracta d'una prova que detecta el material genètic de virus. Permet identificar les persones que estan patint una infecció per SARS-CoV-2, tant si presenten símptomes com si són asimptomàtiques. Per realitzar-la cal una mostra de la mucosa, que es pot obtenir del nas i de la gola i que el professional sanitari extreu amb l'ajuda d'un bastonet. Els resultats s'obtenen en 24 hores i són acceptats per a viatges i cirurgies.

• Test ràpid antigènic. Es tracta d'una prova que detecta les proteïnes del virus. Permet identificar les persones que estan patint una infecció per SARS-CoV-2, especialment si la prova es fa els primers 5 dies de presentar símptomes. Es realitza amb una mostra del nas i de la gola, que el professional sanitari extreu amb l'ajuda d'un bastonet. Els resultats triguen uns 20 minuts i es donen en el mateix centre mèdic.

• Serologia. Es tracta d'una prova que permet la detecció d'anticossos contra el virus SARS-CoV-2 a la sang. És a dir, confirma la resposta del sistema immunitari contra el virus. S'utilitza per avaluar l'estat immunitari de la població o de determinats col·lectius, i com a complement de la PCR en alguns casos. Es realitza amb una mostra de sang, que el professional sanitari extreu amb xeringa. Els resultats s'obtenen en 24 hores.

Sol·licita més informació.

Ara pots fer la teva prova PCR en TREDIC Masnou

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies