Seleccionar pàgina

Sanchez Velasco, Claudio Heli

Número de col·legiat: 36.851

-Títol de MÈDIC, Egresado de la Facultat de Medicina de la Universitat Nacional de Rosario (UNR), el 5 de gener de a 1988.

- TÍTOL D'ESPECIALISTA EN GINECOLOGIA I OBSTETRÍCIA (via MIR). (1989/1993)

- TÍTOL ACADÈMIC UNIVERSITARI DE CARRERA D'ESPECIALISTA EN GINECOLOGIA I OBSTETRÍCIA, Pos-Grau acadèmic d'Especialitat. Finalitzat el 2007. Títol Universitari Oficial de l'Ministeri d'Educació.

- MÀSTER EN Senologia i Patologia mamària- Hosp.Clinc Barcelona- Universitat de Barcelona (UB) -2012)

- Companyonia - Mount Sinaí Hospital -Comprehensive Breast Center: en diagnòstic Clínic, Ecogràfic i mamogràfic -Physicians Recognition Award of the American Medical Assoc. 1993. I en el Dep. De Ginecologia i Obstetrícia - Mount Sinaí Medical Center- (USA).  1993.

- Stage Institut Nazionale vaig donar Tumori de Milano Dep. D'Oncologia Diagnòstica, diagnòstic colposcòpic, 1996. Milano. Itàlia Ref: Dr.Di Pal.

- American College of Surgeons ' (ACS) ATLS Certifica't- 1998

- DIPLOMA D'HONOR. Creu Roja Internacional, Docent i Instructor en Obstetrícia. (1994)

- Metge Ginecòleg Adjunt, Càtedra de Ginecologia, Des de juliol de 1993 a novembre. de l'2000- Hosp. C. Alvarez i Hosp. Prov. De l'Centenari: Secció patologia Mamària, integrant de l'Comitè de Mama de la Càtedra de Ginecologia de l'Hosp. Universitari Centenari, (UNR), 2000 a març de l'any 2003.

- Metge instructor de Metges Interns Rotatoris (MIR), De la Facultat de Medicina, Escola de Postgrau de UNR, i Serveis de Ginecologia i Obst.

- Assistent  Servei i Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia (ICGON) Hospital Clínic de Barcelona, ​​UB, Ecografia i Àrea Obstetrícia Maternitat, 2003.

- Assistent Unitats Histeroscòpia, Uroginecologia, Ecografia gineco-obstètrica, Obst.de alt risc i Reproducció Humana i Fertilitat. de el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Sant Joan De Déu de Barcelona, (Certif.Comitè de Docència) Universitat de Barcelona: 2003-2005

- Obtenció Nivell I-III-SESEGO / SEGO de Ecografia gineco-Obstetrica (Soc. Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia) 2003-2005

- Assistent Formació de Postgrau de l'Dep. D'Fertilitat i Reproducció, Hosp. De Sant Pau i Fundació Puigvert, - Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 2007.

- Stage Insitut Europeu d'Oncologia (IEO) Milan, Itàlia. Ref: U. Veronesi - (2011)

- Diploma en Endoscopy Certificate Surgeon: European Certificate. European Academy of Gynaecological Surgery / European Society for Gynaecological Endoscopy (ESGE). (2015)

- Acompliment com Especialista en Ginecologia i Obstetrícia en l' Hospital Sant Joan De Déu el Institut Català de la Salut (ICS) ASSIR des de 2008 i en Grup Diatros / CMTEKNON des 2014.

atenem pacients a partir 1ª menstruació 9/10 anys.

especialitats: Ginecologia i Obstetrícia

especialitats: Ecografia gineco-Obstètrica. patologia mamària

mútues: ADESLAS, AEGON ASSEGURANCES, AGRUPACIÓ, ALLIANZ, Agrupació (LLATINA), ASEFA SALUT, ASSISTÈNCIA SANITÀRIA, ATLÀNTIDA, AXA, CASER SALUT, CIGNA, CLINICUM, Cosalud, DKV, GENERALI, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, MAPFRE SALUT, GRUP HNA, FIATC ASSEGURANCES , DIVINA PASTORA SEGUROS, SANITAS, SHARED CARE, VITAL SEGUR.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies