En aquest article considerarem tres raons per les quals hauríem d'acudir al podòleg:

1-Prevenció

La podologia ens ajuda a prevenir molts problemes de salut, no només les patologies dels peus, sinó també problemes a nivell de columna, maluc o genoll. Per això, tractar a temps una mala petjada ens pot ajudar a prevenir l'aparició d'altres patologies.

2-Nens

Molts nens acudeixen per primera vegada al podòleg a la seva adolescència, amb patologies com el peu pla valg, dits a urpa, problemes de columna entre altres patologies. En molts d'aquests casos és tard per corregir el problema, ja que el creixement del nen està finalitzant, per això és molt important que els nens acudeixin al podòleg durant els primers anys de vida, per poder detectar qualsevol problema i així poder-lo corregir de manera adequada.

3-Esportistes

Cada cop més, tant a l'esport professional com a l'aficionat, s'exigeix ​​l'optimització del rendiment, una recuperació immediata de la lesió esportiva i alhora la seva prevenció. Si tenim en compte que el peu és el gran protagonista en els esports que intervé la cursa, el salt i l'equilibri; aquest li va conferir un paper primordial en ser l'element anatòmic que està en contacte amb el terra i per tant el que patirà més lesions. A més si presentem uns peus mal estructurats o una mala petjada, això farà que es transfereixin lesions en estructures superiors, com són el genoll, maluc o esquena. Per això és imprescindible que els esportistes acudeixin almenys una vegada a l'any al podòleg.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies